banner
yiminx33
yiminx11
yiminx22
X

We Prasetya Kanggo
Nyedhiyakake DhuwurKualitas
Produk

Rincian liyane babagan test kitGO
Kanggo nglawan epidemi COVID-19, Immunobio ngembangake serangkaian tes diagnostik kanthi cepet babagan COVID-19, kalebu Tes Rapid Antibodi IgG/IgM Coronavirus COVID-19, Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag). ) lan novel SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test.Kabeh Seri kanthi CE, ISO13485 lan ing dhaptar Putih Cina.Tes Antigen IMMUNOBIO COVID 19 wis didaftar ing Jerman lan sawetara negara Amerika Kidul.
Kepiye cara nguji?
dfb

Produk UtamaWe Supply

R&D IMMUNOBIO lan ngasilake kit uji COVID-19 sing berkualitas tinggi, lan uga nyedhiyakake lembaran lan Protein sing ora dipotong.

Babaganus

Hangzhou Immuno Biotech Co., Ltd. minangka perusahaan R&D adhedhasar Hangzhou.Immunobio kondhang minangka desainer lan pemasok asli protein rekombinan ing hulu lapangan diagnostik in vitro.Immunobio uga minangka produsen tes cepet profesional sing duwe teknologi canggih ing industri diagnostik medis lan medis manungsa.

ndeleng liyane
  • > 50

    Kanthi luwih saka 50 paten, sing mboko sithik diterjemahake dadi produk lan layanan kanggo para pelanggan

  • > 15%

    Luwih saka 15% dodolan taunan nandur modhal ing riset lan pangembangan produk

  • > 100

    Ing taun kepungkur, kita wis nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan kanggo luwih saka 100 perusahaan ing industri sing padha

  • > 50%

    Ing taun-taun pungkasan, tingkat wutah dodolan taunan perusahaan luwih saka 50%, luwih akeh pelanggan milih kita

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Laporan klinis paling anyar ImmunoBIo, asile meh padha karo Roche ...

    Tanggal 30 November, kita nampa laporan klinis babagan produk COVID-19.Mrcrobe & Lab conduc...
    maca liyane
  • Cara nyegah kedadeyan influenza sing dhuwur ing musim gugur lan musim dingin lan ...

    Tanggal 1 November iku Dina Influenza Sedunia.Komisi Kesehatan Nasional China nyatakake yen wiwit ...
    maca liyane
  • Kasus Covid 19 ing Victoria, Australia tekan rekor paling dhuwur

    Kantor Berita Xinhua, Beijing, 14 Oktober. Daniel Andrews, gubernur Victoria, Australia, ann...
    maca liyane